Prin continuarea navigarii pe site-ul avocatsecuiu.ro va exprimati acordul privind folosirea fisierelor de tip cookie.

Pentru mai multe detalii va rugam vizitati pagina Termeni si Conditii !

Sunt de Acord !

Achizitii Publice

In contextul economic actual al Romaniei, principala sursa de finantare a proiectelor de investitii, sunt fondurile publice si in special fondurile europene. Astfel, consideram ca societatile private care doresc sa incheie contracte publice trebuie sa acorde o mare importanta domeniului achizitiilor publice. Este foarte important ca o societate privata sa cunoasca prevederile legale in domeniul sau de activitate, dar in special trebuie sa cunoasca si sa aplice, in cel mai mic detaliu, prevederile legale in domeniul achizitiilor publice. Nu de putine ori, departajarea ofertelor se face in functie de modul de elaborare al ofertelor raportat la interpretarea legala a cerintelor solicitate de autoritatile contractante. Pentru a face fata concurentei, la elaborarea ofertelor este necesara o analiza a cerintelor in raport de prevederile legale in materia achizitiilor publice, astfel incat, oferta dvs. sa raspunda nevoilor autoritatii contractante, dar si cerintelor legale aplicabile.

In prezent, toate proiectele de investitii sunt lansate de pe platforma Sistemului Electronic al Achizitiilor Publice (www.e-licitatie.ro), fiind necesar a fi inscrisi ca operatori economici cu detinerea semnaturii electronice Toate aceste informatii le gasiti pe pagina www.e-licitatie.ro, la sectiunea “Ofertant”.

Pentru a veni in sprijinul dvs., cabinetul nostru are experienta necesara dobandita prin specialistii sai sa va ofere servicii de cea mai inalta acuratete pentru:

  1. Inainte de depunerea ofertei: asistenta juridica si tehnica in analizarea cerintelor restrictive si neconforme din documentatiile de atribuire in raport cu prevederile legale, in vederea formularii de clarificari/contestatii inaintate autoritatilor contratante/C.N.S.C.;
  2. Dupa depunerea ofertei: asistenta juridica si tehnica pentru formularea de contestatii fata de rezultatul procedurii inaintate Consiliului National pentru Solutionarea Contestatiilor;
  3. Dupa comunicarea deciziei C.N.S.C: asistenta juridica si tehnica pentru formularea plangerilor impotriva deciziilor pronuntate de catre  C.N.S.C.; asistenta si reprezentare pentru sustinerea plangerilor la Curtile de Apel.
Inapoi